Pepeljuga

Pepeljuga /mjuzikl za djecu prema motivima bajke Charlesa Perraulta, režija i tekst Vladimir Andrić, Gradsko kazalište „Joza Ivakić“ Vinkovci u koprodukciji s Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića Osijek / Igraju: Matea Marušić, Dorian Paulić, Antonija Mrkonjić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić, Vladimir Andrić, Zorko Bagić / predstava je namijenjena publici od četiri godine. +4 / Trajanje 40 min.

Pepeljugu, bajku koja je obilježila ili samo proletjela kroz djetinjstvo svakog od nas, ispričat ćemo, otpjevati i otplesati našoj najdražoj publici, djeci. Kroz priču o skromnoj, nesebičnoj ali i nesretnoj djevojčici mališanima poručujemo da se dobrota, skromnost i nesebičnost uvijek na kraju isplate.

Koliko god pravda, sreća i zaslužen odmor bili daleko, koliko god nam se u životu problemi činili velikima, moramo se nadati da će “bolje sutra” svakako doći i da ga svo zlo i sva nepravda ovog svijeta ne mogu zaustaviti.

Da dobro uvijek pobjeđuje čuli smo milijun puta, ali i milijun puta smo vidjeli da to baš i nije tako, a ova Pepeljuga nam poručuje da nikada ne smijemo prestati vjerovati u bolje sutra i da ćemo dobrotom zaslužiti dobro.